Način

plaćanja

Informirajte se o plaćanju...

Gradsko Poduzeće d.o.o. vam nudi više načina plaćanja svog parkinga.

Plaćanje novcem i bankovnim karticama

Po gradskim zonama raspoređeno je 13 parkirnih automata od kojih 7 sa mogućnošću plaćanja bankovnim karticama. Parkirni automati su vidljivo označeni vertikalnom signalizacijom. Parkirališnu kartu korisnik mora vidljivo istaknuti u vozilu (ispod vjetrobranskog stakla) kako bi ista bila vidljiva kontroloru naplate parkiranja. Na svih 13 aparata karta se može kupiti novcem.

Mobilna usluga SMS parkiranja

Osim plaćanja na parkirnim automatima, parking uslugu moguće je platiti i mobitelom koristeći uslugu SMS parkiranja koja je jednostavna. Korisnici parkiranja, mobitelom pošalju SMS poruku na naznačeni broj parkirališne zone sa registarcijom vozila za koji se plaća usluga parkinga. Prije isteka vremenskog roka za koji je parking plaćen, korisnik će dobiti poruku upozorenja za produženje parkinga.

PAYDO aplikacija za pametne telefone

Još jedna vrsta mobilnog plaćanja parkiranja pomoću mobilnih uređaja samo se ova odnosi isključivo na pametne telefone. Aplikacija je dostupna u trgovinama aplikacijama za Android i iPhone i potpuno je besplatna, a uputstva za rad će te naći u samoj aplikaciji.

Plaćanje na kioscima Tiska

Parking uslugu također je moguće platiti na svim kioscima Tiska.

Reklamacije

Imate prigovor vezano za parking, autobusni prijevoz ili privez vozila obratite nam se i dat ćemo sve od sebe da riješimo situaciju u najkraćem mogućem roku.

Javna nabava

Ovdje možete pregledati podatke o sklapanju i izvršenju ugovora o javnoj nabavi, te plan javne nabave u tekućoj godini.

Gradsko poduzeće Vodice d.o.o.

  • Obala J. Ive Cota 10, 22211 Vodice
  • info@parking-vodice.com
  • +385 22 444 591

Pratite nas i na društvenim mrežama

Copyright © Gradsko poduzeće Vodice Created with love by