SMS

parking

Brže i lakše parkiranje...

SMS parking je usluga koja omogućuje plaćanje parkiranja putem SMS poruke!  Ne mislite na vrijeme kada ističe plaćeno parkiranje jer će Vas mobilni parking upozoriti o isteku parkiranja putem SMS poruke.

Uvjeti plaćanja SMS-parkiranja

Ovom uslugom omogućava se plaćanje parkiranja na javnim parkiralištima  u Gradu Vodicama, a čiju naplatu obavlja Gradsko poduzeće d.o.o.. Cijene, zone, radno vrijeme i vremenska ograničenja utvrđuje Grad Vodice, a sva javna parkirališta na kojima je moguća ova usluga imaju oznaku mobilnog parkinga.

Plaćanje parkinga SMS-om je moguće jedino s hrvatskim telekomunikacijskim operaterima ( Hrvatski telekom, A1, TELE 2 ).

Za one koji nisu korisnici jednog od navedenih operatera ostaje mogućnost plaćanja mobilnim uređajem pomoću BMOVE aplikacije za pametne telefone, ili na standardni način na parkirnom automatu ili kioscima TISKA.

Plaćanje parkiranja

Krajnji korisnik plaća parkiranje slanjem SMS poruke na mobilni parking broj odgovarajuće parkirne zone.

Račun za plaćanje SMS-om i BMOVE aplikacijom se može preuzeti na linku:

PREUZIMANJE RAČUNA ZA SMS I BMOVE PLAĆANJE PARKINGA

Parking brojevi

Svaka parkirna zona ima svoj parking broj:

ZONA 1

708227

ZONA 1A

707101

ZONA 2

708247

ZONA 2A

708248

ZONA 3

708249

Način plaćanja

SMS poruka kojom se inicira plaćanje parkiranja mora biti u obliku: registracijska oznaka vozila bez razmaka, interpunkcije i hrvatskih znakova (ČĆĐŠŽ pretvoriti u CCDSZ), samo alfanumerički znakovi sa registracijske oznake vozila. Za nepravilan upis registracijske oznake odgovornost snosi isključivo krajnji korisnik.

Potvrda plaćanja

Krajnji korisnik plaća parkiranje u parkirnoj zoni slanjem jedne SMS poruke na mobilni parking broj odgovarajuće zone, te u roku od dvije minute prima povratnu SMS poruku sa svim podacima na svoj mobilni telefon kao potvrdu plaćanja. Ukoliko GSM operator ne dobije potvrdu o primitku povratne sms poruke na mobilni telefon krajnjeg korisnika u tom roku, plaćanje parkiranja ovom uslugom nije uspjelo, a račun krajnjeg korisnika neće se teretiti. Krajnjem korisniku će biti poslana SMS poruka u kojoj ga se obavještava da plaćanje nije uspjelo, te se tom porukom poništava svaka prethodna poruka.
Novo plaćanje i produženje parkiranja: Svako novo plaćanje parkiranja putem mobilne parking usluge staro plaćanje ne stavlja van snage ako se radi o promjeni zone, a ukoliko se radi o produženju parkiranja onda vrijedi do zadnjeg roka produženja.

Kontrola parkiranja

Kontrolu parkiranja obavljaju kontrolori Gradskog poduzeća.

Radno vrijeme

Plaćanje parkiranja putem ove usluge dostupno je 24 sata na dan, ali se parkiranje naplaćuje prema radnom vremenu.

Pritužbe

Pravo na pritužbu krajnji korisnik stječe ukoliko je prijavio parkiranje ovom uslugom, te dobio povratnu SMS poruku u roku od dvije minute, a ipak je primio dnevnu parkirnu kartu . Krajnji korisnik se obvezuje u slučaju pritužbe predočiti povratnu SMS poruku. Sve pritužbe obvezuje se riješiti Gradsko poduzeće d.o.o. u dogovoru s krajnjim korisnikom.

Reklamacije

Imate prigovor vezano za parking, autobusni prijevoz ili privez vozila obratite nam se i dat ćemo sve od sebe da riješimo situaciju u najkraćem mogućem roku.

Javna nabava

Ovdje možete pregledati podatke o sklapanju i izvršenju ugovora o javnoj nabavi, te plan javne nabave u tekućoj godini.

Gradsko poduzeće Vodice d.o.o.

  • Obala J. Ive Cota 10, 22211 Vodice
  • info@parking-vodice.com
  • +385 22 444 591

Pratite nas i na društvenim mrežama

Copyright © Gradsko poduzeće Vodice Created with love by