Gradsko poduzeće d.o.o. se priključilo akciji podizanja svijesti kod građana da ne zauzimaju parkirališna mjesta označena za parkiranje vozila osoba s invaliditetom.

Novosti

Budite u toku...

Kampanja "Želiš li se mijenjati za mjesto"

Gradsko poduzeće d.o.o. se priključilo kampanji podizanja svijesti kod građana da ne zauzimaju parkirališna mjesta označena za parkiranje vozila osoba s invaliditetom.

Kampanja je službeno, a ujedno i simbolično nazvana “Želiš li se mijenjati za mjesto?”, kako bi vozače koji ne poštivaju oznake mjesta za vozila osoba s invaliditetom barem malo potakli na razmišljanje kako bi se oni osjećali da su na mjestu osoba s invaliditetom.

Gradsko poduzeće d.o.o. je omogućilo osobama s invaliditetom besplatno parkiranje do 60 minuta na parkirnim mjestima na kojima se vrši naplata. Na parkirnim mjestima označenim za vozila s osobama s invaliditetom, parkiranje je besplatno i nije vremenski ograničeno za vozila koje koriste osobe s invaliditetom što dokazuju s iskaznicom za pravo pristupačnosti koju moraju istaknuti ispod vjetrobranskog stakla.

Stoga i ovim putem molimo sve građane i posjetitelje grada Vodica da ne parkiraju niti zagrađuju mjesta označena za vozila osoba s invaliditetom, jer pored toga što to nije niti kultura ponašanja u prometu i što ste još dodatno otežali kretanje osobama s invaliditetom, također podložni ste kažnjavanju od strane prometnog redarstva i vjerojatnosti da vaše vozilo bude uklonjeno s tog parkirnog mjesta.

Reklamacije

Imate prigovor vezano za parking, autobusni prijevoz ili privez vozila obratite nam se i dat ćemo sve od sebe da riješimo situaciju u najkraćem mogućem roku.

Javna nabava

Ovdje možete pregledati podatke o sklapanju i izvršenju ugovora o javnoj nabavi, te plan javne nabave u tekućoj godini.

Gradsko poduzeće Vodice d.o.o.

  • Obala J. Ive Cota 10, 22211 Vodice
  • info@parking-vodice.com
  • +385 22 444 591

Pratite nas i na društvenim mrežama

Copyright © Gradsko poduzeće Vodice Created with love by