Novosti

Budite u toku...

Obavijest o prijevozu školske djece

Obavještavamo sve roditelje ₍skrbnike) zainteresirane za komunalni linijski prijevoz na relaciji  Srima-Lovetovo -Stablinac -Zatonska ulica-Osnovna škola Vodice u oba smjera (nastavno: linija) da u sjedištu društva Obala Juričev Ive Cota 10) podnesu potrebne Zahtjeve u svrhu ostvarivanja istog.

Roditelji djece koja ostvaruju pravo na sufinanciranje komercijalne karte u iznosu od 50% utvrđene cijene uz Zahtjev za sufinanciranje dužni su priložiti potvrdu Osnovne škole Vodice i uvjerenje o prebivalištu.

Kriteriji za ostvarivanje prava sufinanciranja temeljem Odluke Grada Vodica su:

-da učenik ima prebivalište na području koje obuhvaća ulice Lovetovo i naselja Srima, te da pohađa Osnovnu školu Vodice, ili

– da učenik ima prebivalište na području Grada Vodica te da se radi o učeniku od prvog do četvrtog razreda Osnovne škole Vodice.

Roditelji djece koja ne ostvaruju pravo na sufinanciranje temeljem Odluke Grada Vodica u obvezi su podnošenja Zahtjeva za izdavanje mjesečne pokazne karte u sjedištu društva bez obveze prilaganja prethodno navedenih potvrda.

U svrhu izdavanja mjesečne pokazne karte za učenike koji nemaju izrađen pokaz na temelju prethodnih godina) potrebno je dostaviti fotografiju učenika 30x35mm.

Roditelji dvoje i više djece u svojstvu  korisnika prijevoza, koji ne udovoljavaju kriterijima sufinanciranja temeljem Odluke Grada Vodica ostvaruju popust u visini 50% cijene komercijalne karte odobren od strane Gradskog poduzeća d.o.o.

Mjesečne pokazne karte izdaju se odmah prilikom podnošenja Zahtjeva.

 Cijena mjesečne pokazne karte iznosi 250,00 kuna.

Zahtjevi se zaprimaju zaključno do 31. kolovoza 2019. godine.

U slučaju da broj podnesenih zahtjeva premaši broj maksimalnog broja dozvoljenih sjedećih mjesta u autobusima kojima će se obavljati prijevoz  prednost će ostvariti podnositelj koji je prije podnio Zahtjev.

 

Gradsko poduzeće d.o.o. Vodice

Reklamacije

Imate prigovor vezano za parking, autobusni prijevoz ili privez vozila obratite nam se i dat ćemo sve od sebe da riješimo situaciju u najkraćem mogućem roku.

Javna nabava

Ovdje možete pregledati podatke o sklapanju i izvršenju ugovora o javnoj nabavi, te plan javne nabave u tekućoj godini.

Gradsko poduzeće Vodice d.o.o.

  • Obala J. Ive Cota 10, 22211 Vodice
  • gradsko.poduzece@gmail.com
  • +385 22 444 591

Pratite nas i na društvenim mrežama

Copyright © Gradsko poduzeće Vodice Created with love by